PSiO

Luister naar muziek in een caleidoscopische kleurenstroom die even mooi is als een persoonlijk concert… Dat is wat PSiO MUSIC u te bieden heeft!
De sublieme PSiO neemt u mee op een zintuigelijke reis vol kleuren om de dagelijkse zorgen te vergeten, te stoppen met piekeren en aan de realiteit te ontsnappen, naar een vermakelijk, maar vooral een stimulerend universum!

Vanaf de eerste seconden komt u letterlijk binnen in de muzikale emotie. Deze onderdompeling stopt alle gedachten in de cortex. Uiteindelijk is dit een vereenvoudigde vorm van meditatie, met als resultaat een heerlijk uitgerust gevoel.

Even een dipje?
We kennen allemaal het gunstige effect van een “power nap”. Met de combinatie kleurlicht en geluid is het effect vele malen krachtiger. Hoe zou u het voelen als u na enkele minuten de energie weer voelt stromen? Resultaat: na een sessie met de Psio, een originele muzikale rustpauze, zijn uw batterijen weer helemaal opgeladen, loopt u over van energie en voelt u zich als herboren!

Uw individuele behoefte
Er zijn programma’s beschikbaar voor een positief gevoel, voor concentratie, voor ontspanning, power naps, herstel en energie, hulp bij studeren, geheugentraining, anti-stress, traumaverwerking, loslaten, gewichtscontrole, sensualiteit en heel sterk: de slaapprogramma’s.

verder……..

Reacties zijn gesloten.