Programma’s bij de PSiO

8 Programma’s uit het “Quiet Sleep & Good Mood” Package.

Waarde van de programma’s : € 140 – meegeleverd in het geheugen van de PSiO


1. Letting Go – Photosensitive

Value : 20,- EUR
Deze opname bereid je voor op de technologie van audio-therapie en geeft advies over hoe u audio-therapie beluistert. Het biedt een begeleide ontspanning sessie die je helpt om los te laten en om zoveel mogelijk te profiteren van de technologie die wordt gebruikt in audio-therapie. Beluisteren deze opname eerst. Het is van essentieel belang voor mensen die nog nooit een toestand van diepe ontspanning hebben ervaren. Wij bevelen het van harte aan alvorens ander audio-therapie programma’s te kiezen. 35 min.

2. Fall Asleep in the Garden of Gods

Value : 20,- EUR
In een volkomen ontspannen toestand, los van alles, neemt deze opname u mee op een buitengewone reis, een reis naar de grenzen van het heelal, naar de rand van uw eigen persoonlijke dimensie. Als je luistert zal je je geleidelijk, stap voor stap, ontdoen van uw zorgen en in op natuurlijke wijze slaap vallen voor het einde van de opname! 34 min.

3. Hypno-Sleep

Value : 15,- EUR
Te beginnen met “ambient” muziek en BETA tot ALPHA audiovisuele stimulatie aan het begin van de sessie, neemt dit programma je dan mee in de DELTA golven, de trage golven van de slaap. Zoals de naam al aangeeft, is het bijzonder effectief als je problemen hebt met slapen of inslapen slaap. 29 min.

4. Sleep

Value : 15,- EUR
In je volkomen ontspannen toestand, los van alles, zal deze opname u mee op een buitengewone reis, een reis naar de grenzen van het heelal, naar de rand van uw eigen persoonlijke dimensie. Als je luistert zal je geleidelijk, stap voor stap, zich te ontdoen van uw zorgen en in slaap vallen op natuurlijke wijze voor het einde van de opname! 29 min.

5. Joy of Life

Value : 20,- EUR
Een stromende rivier reinigt de onzuiverheden uit uw herinneringen. Aangename herinneringen en mooie dromen uit je kindertijd zich vermengen. Twee verhalen nemen u mee naar het land van het licht, waar ‘negatieve invloeden worden gereinigd “. Deze opname brengt diepe ontspanning en een moment van intens geluk. Het helpt je jezelf open te stellen uw potentieel voor verandering en bereidt het onderbewustzijn voor om het leven positief te leven. Het voorziet in een radicale sleutel om constructief te reageren op een depressie! 38 min.

6. Be Happy Again

Value : 20,- EUR
Wanneer je geest zijn magische krachten terugkrijgt en de kunstenaar wordt, die van alles rondom schildert, waardoor het leven meer kleur krijgt, wanneer een boottocht je de eenvoudige en essentiële dingen in het leven leert ervaren, helpen twee verhalen je open te stellen voor vreugde en het lachen in het leven. Herhaalde luisteren naar deze opname helpt de bezorgde of gekwetste geest, oplossingen te vinden voor door het maken van noodzakelijke veranderingen. 34 min.

7. Wake Up

Value : 6,- EUR
5 min.

8. Energy Source

Value : 15,- EUR
Dit programma is in Groove Jazz stijl en neemt u mee in naar alfa-golven. Het zult u snel te ontspannen zonder beïnvloeding van uw besluitvorming of je in slaap te brengen. Dit programma begint met een hoog stimulatie niveau dus het is alleen aanbevolen voor gebruik als u last heeft intense stress en alert wil blijven. Het is bijzonder geschikt als je niet veel tijd voor hebt. 16 min.

Stimulatie intensiteit
De stimulatie-intensiteit van elk titel vastgelegd op een schaal van 1 tot 5 voor de sessie. Het aantal roze PSIO-logo’s geeft het niveau aan:
1  Zeer zwakke stimulatie. Dit is perfect voor lichtgevoelige personen. Geen pulseren.
2  Zwakke stimulatie – Gebruikt voor meditatie – niet geschikt voor lichtgevoelige personen
3  Gemiddelde stimulatie – ontspanningsniveau – niet geschikt voor lichtgevoelige personen
4  Hoge stimulatie – Gebruikt voor muziek – niet geschikt voor lichtgevoelige personen
5  Maximale stimulatie- prestatieniveau – niet geschikt voor lichtgevoelige personen

Reacties zijn gesloten.