Bars

Access – The Bars

page_barsAccess Consciousness Bars is een eenvoudige techniek waarbij 32 punten op het hoofd gedurende enige tijd lichtjes worden vastgehouden. Deze punten corresponderen met alle gedachten, ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je ooit gehad hebt en hebt opgeslagen. Veel hiervan is totaal overbodig en zit je in de weg bij de nieuwe inzichten die je daarna hebt opgedaan.

Alles wat je niet meer dient kun je tijdens een Bars behandeling eenvoudig en moeiteloos loslaten. Hierdoor creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Je hoeft niet langer tegen jezelf te vechten.

Als er iets in je leven is dat je zou willen veranderen dan zul je merken dat Acces the Bars dit veel makkelijker maakt. De gebieden waarin The Bars al vele malen met succes zijn ingezet zijn onder andere: slaappatronen, stress, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties en nog zo veel meer.

Bij Fitouch kun je terecht voor Bars behandelingen en voor de Bars Cursus. Voor iedereen die een Bars-cursus heeft gevolgd worden ook uitwisselingsmogelijkheden (geven en ontvangen) georganiseerd. Voor de data kun je de agenda raadplegen.

Reacties zijn gesloten.